Twitch féregtv. FeregTV's Top Clips

twitch féregtv

twitch féregtv

Ezt követően készitettünk vele egy rövid interjút, melyet a tovább után olvashattok. Mennyire nehéz megmászni a ladder-t?

átadja a székletnek a parazitákat fascioliasis következtetés

Mihez képest? Szinte csak idő kell hozzá. Mennyivel volt másabb elérni a legend rankon belül az 1. Ehhez a végtelen időn kívül tudni kell mi a meta. Gondoltad volna, hogy sikerülhet az 1.

Az Apex Legends System Override eseménye ment, az Evo pajzsok viszont maradtak

Milyen hősökkel jutottál el idáig, milyen típusú paklikkal játszottál? Csak handlockkal játszottam, azzal vagyok olyan jó, mint a top játékosok twitch féregtv most pont jó volt. Mi motivált a legenda rangon belül twitch féregtv 1.

kerek féreg heringben

A twitch chat azt spammelte, hogy legend 1 vagy lázadunk. Most hogyan tovább? Következő szezonban ismét nekivágsz? Illetve mik a későbbi terveid? Világbajnokság selejtező? Ha a szezon végén sikerül a topben maradni az nagyjából elég.

Interjú Rácz "Belezogep" Csabával

Ha a szezon végi top10 elég ahhoz, hogy ne kelljen lcq-t játszani és egyből a regionalba mehessek, akkor nyilván. Mi a véleményed a játék jelenlegi helyzetéről, mennyire érzed kiegyensúlyozottnak a kasztokat?

twitch féregtv

Ha változtathatnál egy dolgot a játékban mi lenne az? Illetve milyen újítást vezetnél be?

nagy taktikák: itemek

Sokkal sokkal több lapra van szükség, azt változtatnám meg milyen gyakran jön új kiegészítő. Mit gondolsz twitch féregtv új kaland módról, a Blackrock Mountain-ról?

tisztítja a helminták és a paraziták testét bőr paraziták tünetek képek

Jónak ígérkezik, vagy inkább a Goblins vs Gnomes vagy a Naxxramas stílus jön be? Engem a lore teljesen hidegen hagy, a kártyák valószínűleg elég érdekesek lesznek ahhoz, hogy felkavarják a metát. Mi volt a legjobb élményed a Hearthstone-ban?

Három órányi játékidő áll rendelkezésre streamenként. Egy körben 8 versenyre nevezett játékos és egy streamer vesz részt. A játékmód Free for All, ami azt jelenti, hogy mindenki mindenki ellen játszik. Aki a legtöbb pontot eléri a kör végén, az nyeri a kört. A streamerhez előzetesen regisztrált játékosoknak a beosztott időpontra meg kell jelenniük.

Ötletem sincs, annyi őrületes játszás volt már, hogy nem tudok kiemelni semmit. Talán amikor az ellenfél old shredderéből kapott lepergnómgyárat elvette sylvanas úgy, hogy tele volt az asztala kis lényekkel.

Utána az enyém lett tele.

Rácz “Belezőgép” Csaba interjú

Gratulálunk a legenda ranghoz és az első helyezéshez! Sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

giardia tratament adulti a férgek leggyakoribb típusai

Ne felejtsétek el Belezogepet követni facebook-on Féreg Tv és twitch-en Belezogep.

Lehet, hogy érdekel