Féregirto tabletta

Pratel féreghajtó tabletta 1db - Vet-Plus Állatgyógyászati Patika és Eledel

húsvizsgálat trichinózisra

Oldaltérkép Féregirto tabletta Mivel szabad szemmel nem látható és nem érzékelhető, mikor fertőződik meg a kutya a férgekkel, ezért célszerű mind a fonál- mind a galandférgek ellen ható széles-spektrumú féregtelenítővel kezelni kutyáját. Mivel nincs se tabletta, se injekció, melynek segítségével megelőzhető lenne a férgesség, ezért csak rendszeresen végzett féregtelenítéssel tudjuk csökkenteni a férgek számát és a környezeti szennyezést, a humán fertőződés lehetőségét.

A hatékony féregtelenítéshez a Drontal Plus esetében egy féregtelenítés, egyszeri alkalmazással is hatékonyan végrehajtható.

féregirto tabletta

A Drontal Plus most már recept nélkül is megvásárolható. Kérjen tanácsot állatorvosától és féregtelenítse kutyáját háromhavonta!

  • Parasic junior gazda táplálékán élősködnek.
  • Féreghajtó, féregirtó - Arcanum GYÓGYSZERTÁR webpatika gyógyszer,tabletta - webáruház, webshop
  • Pratel féreghajtó tabletta 1db - Vet-Plus Állatgyógyászati Patika és Eledel
  • Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén.

Összetételénél fogva a Drontal Plus, a kutyában leggyakrabban előforduló férgek orsóféreg, kampósféreg, ostorféreg és galandféreg ellen egyaránt alkalmazható.

A férgeken kívül a Drontal Plus már Giardia ellen is adható. Kutyák részére három Drontal áll rendelkezésre Drontal Plus flavour 10 kg Immáron 20 esztendeje a Drontal Plus az állatorvosok első számú választása a kutyák féregtelenítéséhez.

féregirto tabletta

Mint minden Drontal, ez is egyszeri adagban nyújt hatékony féregellenes hatást. Marhahús ízesítésének köszönhetően a kutyák szívesen elfogadják. Drontal Plus flavour 35 kg Egy bernáthegyi méretű kutya testtömege, akár húszszorosa is lehet például egy westinek.

Azért, hogy kényelmesen féregteleníteni lehessen az ilyen nagytestű kutyákat érdemes a 35 kg-os testtömegre egy tablettával számolni és ehhez a nagy méretű kiszerelést igénybe venni.

az embereken lévő férgek gyógyszerének neve kerekféreg tojáskezelés

Ez a Drontal is ízesített formában kapható. Drontal Puppy Szájon át adható szuszpenzió, kölyök kutyák féregirto tabletta. A választás előtt álló kiskutyák a szuka tejétől és a méhen belül is fertőződhetnek fonálférgekkel.

féregirto tabletta ének akkord paraziták

A szuszpenziós forma egyszerűbb gyógyszerbeadást és kedvező hatékonyságot biztosít pinworm féregirto tabletta féregtelenítéshez. A Drontal Plus tabletta három havonkénti, egyetlen kezeléssel, féregirto tabletta védi kutyáját a leggyakoribb emésztőszervi fonál és galandférgekkel szemben. Ez a kezelési gyakoriság a férgek fejlődési ciklusához igazodik és az a célja, hogy a környezetben lappangó féregterheltséget ne növeljük és csökkentsük mind az állatok, mind féregirto tabletta ember fertőződésének lehetőségét.

Torgyán József: a féregirtó beszéd

Lehet, hogy érdekel