Walter fereg, A helytelenül tartott Walter féreg hatása a Corydoras ivadékokra.

walter fereg

férgek tinktúrája a rókagombák receptjeiből milyen féregkészítmények vannak az emberek kezelésére

Walterféreg Az alábbi írásban a walterféreg otthoni tenyésztését szeretném bemutatni. A walterféreg ,5 mm hosszú trópusi féreg. A szaporaságának és a méretének köszönhetően, kiváló eleség, ha a banánféreg már túl picinek bizonyul. Természetesen vannak olyan halak, amiknek még a walterféreg is túl nagy, őket pl.

Top márkák

Az elevenszülők, vagy más a kezdetektől nagyobb eleséggel etethető ivadékok is szívesen fogyasztják a walterférget, amit a műeleségekhez képes gyorsabb növekedéssel hálálnak meg. Fél óra múlva általában újra walter fereg nedvesíteni, mert a zabpehelyliszt addigra felveszi a folyadékot.

A walter fereg hogy olyan nedves legyen a massza, hogy éppen ne folyjon meg. A massza tetejére ezután jöhet egy kis walter fereg oltásmennyiség tőlem beszerezhető.

A dobozokat jól záró fedővel kell lezárni, amiknek a tetejét belülről kifelé néhány helyen egy tűvel ki kell szúrni.

Walterféreg

A lyukasztás iránya bika walter fereg rövid leírása fontos, mert így a műanyag sorjától nem tudnak beleköltözni a muslincák és egyéb rovarok a dobozba. Felmászott walterférgek A férgek meleg helyen max. Ha már elég sokan vannak de lehet a tenyészet indításakor isakkor ásványvizes vagy üdítőitalos üvegből csiga alakú csíkokat walter fereg kivágni.

walter fereg

A csíkok vastagsága akkora legyen, hogy ha teljesen belenyomjuk a közegbe, még akkor is legalább 0,5 cm kilátszódjon belőle. A csigák tetejére lapos walter fereg kell helyezni. A műanyagcsíkokat azért kell csiga alakura meghajtogatni, hogy a ráhelyezett műanyaglapokkal minél nagyobb felületen érintkezzen, ezáltal minél több helyen tudjanak felmászni a férgek a műanyaglapra, anélkül hogy azt összepiszkolnák azt a zabpelyhes masszával. A műanyaglapokat ezért közvetlenül bele lehet mosni a kishalak vizébe, ahol akár 1 napig is életben maradhatnak, ezért nem kell attól tartanunk, hogy ha véletlenül túletetnénk, hogy a megmaradt eleség bomlásnak indul és beszennyezi a vizet.

Vízben sokkal lassabban süllyednek, mint a banánférgek, ezért az ivadékoknak több idejük van rá vízközt vadászni.

Walterféreg

A kis műanyag csigákat el is lehet hagyni, ebben az esetben a férgecskéket egy kis ecsettel a doboz oldalfaláról, a massza fölül lehet leszedni és belemosni az akváriumba. A tenyészet idővel kb.

walter fereg anthelmintikus gyógyszerek sokféle ember számára

Ha túlfolyós volna addigra a massza, akkor egy kis zabpehelylisztet is szórjunk rá. Érdemes néhány hét eltolással több tenyészetet csinálni, így folyamatosan rendelkezésre áll majd ez a kiváló eleség.

Share this:.

Lehet, hogy érdekel