Szalagféreg tó.

szalagféreg terpentinnel történő kiutasítása - eletaszivekben.hu

a helminták típusai és nevei gyógyászat férgek számára a szoptató anyának

Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt! Gyors és megbízható. Nem alkalmazható gerinctelen állatok csigák, kagylók, rákok stb.

Férgek, egyebek

Ha súlyos nemkívánatos hatást vagy egyéb, ebben a használati utasításban nem szereplő hatásokat észlel, értesítse erről a kezelő állatorvost! Adagolás: 40 ml készítmény liter szalagféreg tó kezeléséhez elegendő.

JBL GyroPond Plus 500 ml bőr-,kopoltyú- és szalagféreg ellen

Peterakó kopoltyúférgek esetében a kezelés 14 nap múlva megismétlendő. A kezelés során a halaknak adott eleség mennyiségét ajánlott mérsékelni.

szalagféreg tó cacing nemathelminthes ppt

A gyógyszert gyermekek elől gondosan el kell zárni. Ezt az állatgyógyászati készítményt csak a címkén feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni! A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

szalag helminták gyógyszer féreg diéta pirula vélemények

Az állatok kezelését végző szalagféreg tó vonatkozó különleges óvintézkedések: A hatóanyagok iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati készítménnyel való érintkezést.

A kezelés után alaposan kezet kell mosni.

szalagféreg tó féreg gyógyszer 8 hónapon belül

A termék használata közben tilos dohányozni, enni és inni. Kerülni kell a készítmény bőrre jutását. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók: Vízelőkészítők és só alkalmazása csökkenti a gyógyszer hatékonyságát. Nem szabad más gyógyszerekkel együtt alkalmazni.

A viszketés és cellux segít felállítani a diagnózist

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok : Túladagolás megállapítása esetén le zapper agyi paraziták cserélni a vízmennyiség felét. Inkompatibilitások: Kompatibilitási vizsgálatok hiányában ezt az állatgyógyászati készítményt tilos keverni más állatgyógyászati készítményekkel.

Kérdezze meg állatorvosát, hogy milyen módon semmisítse meg a továbbiakban nem szükséges állatgyógyászati készítményeket! Ezek az intézkedések a környezetet védik. Kapcsolódó termékeink.

szalagféreg tó olcsó féreggyógyszerek

Lehet, hogy érdekel