Parazita nyílás

Húrférgek – Wikipédia

Parazita támadta meg a turistákat, csak otthon észlelték a súlyos tüneteket Life.

parazita nyílás

Hazatérve ugyanis kiderült, szörnyű parazita támadta meg őket. A fiatal kanadai házaspár Katie és Eddie Dominikán nyaralt, ám hazatértük után furcsa viszkető érzést kezdtek el érezni a lábfejükben. Egy idő után a lábujjaik fel is duzzadtak és kis dudorok jelentek meg rajtuk.

lista helminthiasis

Először azt gondolták, valamilyen bogár csíphette meg őket, ám a duzzanat nem múlt, így végül orvoshoz fordultak. Az első két doktor tejesen tanácstalan parazita nyílás a tünetek láttán, ám a harmadik ráismert a probléma okozójára, hasonlót tapasztalt ugyanis korábban egy Thaiföldön nyaralt turistánál is.

parazita nyílás

Kiderült, egy fertőzésről van szó, amelyet az úgynevezett horogféreg parazita okoz. Mivel a pár mezítláb sétálgatott a homokban, valószínűleg ott tapadt rájuk a talajban élő féreg, ami áthatolt a parazita nyílás, majd egészen a belekig jutott. Az orvos felírt egy speciális gyógyszert a számukra, ami megöli a férgeket.

nyul féregtelenites

A dolog érdekessége, hogy ez nem engedélyezett Kanadában, így az Amerikai Egyesült Államokba kellett utazni érte. A pár sebei azóta szépen lassan gyógyulnak - írja a The Sun.

parazita nyílás

A pár megdöbbent a diagnózisonForrás: Shutterstock Kapcsolódó cikkek.

Lehet, hogy érdekel