Parazita égések, Emésztőrendszer vagy reflux vagy élősködők?

Gyógyhírek

Emésztőrendszer vagy reflux vagy élősködők?

parazita égések

Legfrissebb cikkek a témában A reflux kezelési lehetőségei A refluxbetegség várható kimenetele Hogyan állapítja meg orvosa a refluxot? Mire utalhat, ha egy bizonyos napszakban köhögünk? Hogyan szoptassuk refluxos gyermekünket?

parazita égések

Több éve keresem parazita égések gondomnak a miértjét. Ébredéskor már valamilyen égést érzek a mellkasomban, ami legyengít és ingerülté tesz.

RÁD TELEPSZENEK! - Élősködők kritika

Később bármilyen kis étkezés 1 db pogácsa parazita égések, újra elkezd az belsőégés, legyengülés, rossz közérzet, ingerlékenység. Két dologra gondolok, gyomorsav vagy valamilyen élősködő.

parazita égések

Kérem javasóljon a legbevállt gyógyszert vény nélkülit gyomorsavra s ha arra nem érzek javulást, akkor bélparazitákra ajánlott gyógyszert kezdeném szedni. Köszönöm, nagyon várom válaszukat! Plósz János válasza a reflux témában Panaszai savas refluxnak megfelelhetnek, de ilyen jellegű, parazita okozta betegséget nem ismerek. Parazita égések nélkül kapható savcsökkentő a Controloc Control tabletta, azonban ha hatásos, akkor is szükséges orvosi vizsgálat.

parazita égések

A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

Utolsó frissítés: A rovarok és a paraziták sok meglepetést tartogatnak úgy a gyermekorvos, mint a bőrgyógyász számára.

Lehet, hogy érdekel