Parazita adaptációk,

parazita adaptációk

Hírek Májustól számíthatunk a termetes tőrösdarazsak feltűnésére amint a kertek, parkok gyepén, egy korhadó fa közelében, a komposztnál keringenek, akár nagy tömegben is.

kerekféreg betegség neve

Az MME felhívja a figyelmet arra, hogy ezek a félelmetesnek tűnő állatok az emberekre, a társ- és háziállatokra teljesen ártalmatlanok, ugyanakkor biológiai úton segítenek kordában tartani például a cserebogár-szaporulatot is! Hírek Parazita adaptációk bélparazitával fertőzött poszméhek azokat a virágokat részesítik előnyben, amelyek nektárja és pollenje gyógyító hatással bír — derült ki egy új tanulmányból, amelynek eredményei azt sugallják, hogy a növényi biokémia segíthet a méhfajok hanyatlásának megfékezésében.

Hogyan alakul ki a szívférgesség? Nézd meg filmünket, mi történhet egy szúnyogcsípéssel!

Hírek Egy mexikói kutatócsoport megfigyelte, hogy a városi madarak cigarettacsikkekből származó cellulózt használnak a fészkeik építéséhez, hogy távol tartsák maguktól a parazitákat. Parazita adaptációk a viselkedés egyáltalán nem természetellenes, hanem egy ősi ösztön adaptációja a megváltozott környezetre. Hírek A paraziták lenyűgöző világába enged betekintést a bécsi Természettudományi Parazita adaptációk időszaki kiállítása.

parazita adaptációk szivfereg vizsgalat ara

Az érdeklődők fotók, életnagyságú modellek és valódi paraziták mentén ismerhetik meg az élősködők bizarr világát. Helyszín: Bécs Természettudományi Múzeum Programok A paraziták lenyűgöző világába enged betekintést a bécsi Természettudományi Múzeum időszaki kiállítása.

parazita adaptációk pinworms kontaktusok megelőzése

Lehet, hogy érdekel