Méregtelenítő stallone, KEDVES LÁTOGATÓ

Még mindig csúcsformában van Sylvester Stallone – videó - MindenegybenBlog

Érdekességek 0 Megvan az a jelenet a Rocky című filmből, méregtelenítő stallone a főhős felkel hajnal négykor, és álmosan beleüt néhány tojást a pohárba, majd megissza? Sylvester Stallone ugyan nem így indítja a napját a való életben, de a kétszeresen Oscar-díjra jelölt színész, filmrendezőnek is voltak fura étkezési szokásai.

Detox az emberi test parazitáira hogyan lehet eltávolítani a viszketést a férgektől

Arnold Schwarzenegger mellett Sylvester Stallone rendelkezik az egyik legjobb akcióhős-testalkattal Hollywoodban. A csupasport.

féregkészítmények gyermekek számára megelőzés céljából Lehet- e sört inni giardiasissal

Stallone hetente hat napot jár az edzőterembe, naponta kétszer edz. Persze ahhoz, hogy Stallone így nézzen ki, az étrendjére is oda kellett figyelnie. Ám saját bevallása szerint egy-egy szerep kedvéért olykor nem riadt vissza az extrém diétától sem.

méregtelenítő stallone fogbetegsegek lelki hattere

A Rocky 3 forgatására például 70 kilósra fogyott. Nagyon kevés barnarizsből, zabpelyhes kekszből méregtelenítő stallone 25 csésze kávéból állt az étrendje.

Sylvester Stallone on The Tonight Show Starring Johnny Carson Promoting His New Movie, Rocky - pt.2

A forgatás alatt sokszor küzdött kimerültséggel. A sztár nem is ajánlja senkinek, hogy kipróbálja ezt az étrendet.

méregtelenítő stallone

Azt viszont, amit normál esetben követ, már igen. Stallone étrendje magas fehérje- és szénhidráttartalmú és alacsony zsírtartalmú. Hogy pontosan mit eszik a sztár, azt a Csupasport.

mycoparasites meghatározása

Lehet, hogy érdekel