Minta elrendezése, PowerPoint-sablon létrehozása és mentése - PowerPoint

Diaelrendezés alkalmazása - Office-támogatás Minta elrendezése

A már létező új vagy más PowerPoint sablon alkalmazásáról a sablon alkalmazása a bemutatóra című témakörben tájékozódhat.

minta elrendezése

Ajánlott eljárás sablon létrehozásához Sablon létrehozásakor minden olyan tartalmat hozzáadhat a diaminta nézethez, amelyet a sablon felhasználóinak meg szeretne védeni, például az útmutatást kérő szöveg, az emblémák, az élőfej és élőláb adatainak, a tárgy tartalma, a háttér formázás, színek, betűtípusok és effektusok. A sablon felhasználói normál nézetben fognak működni, amelyet a hozzáadott útmutatási utasítások követnek.

közönséges vízben élő paraziták

A felhasználók a saját projektre vagy bemutatóra jellemző adatokkal cserélik le az útmutatást kérő szöveget és az egyéb helyőrző tartalmakat. Nyisson meg egy üres bemutatót. A tervezés lapon válassza az Oldalbeállításlehetőséget, és adja meg a kívánt tájolást és oldalméretet.

cpv ccv giardia gyorsteszt

A Nézet lap Bemutatónézetek csoportjában kattintson a Diaminta elemre. Kattintson a Diaminta lap minta szerkesztése csoportjában a Diaminta beszúrásagombra.

Megjegyzések: A dia miniatűr ablaktáblában a diaminta a nagyobb méretű dia, a hozzájuk tartozó elrendezések pedig a megfelelő helyen jelennek meg. Sok bemutatóhoz több diaminta is tartozik, így előfordulhat, hogy a keresett diaminta csak görgetéssel jeleníthető meg.

  1. Dia elrendezésének szerkesztése és újbóli alkalmazása - Office-támogatás
  2. PowerPoint-sablon létrehozása és mentése Minta elrendezése, Köszönjük a visszajelzését!
  3. Gyermekek megtisztítása a parazitáktól
  4. PowerPoint-sablon létrehozása és mentése - PowerPoint
  5. Hogyan lehet eltávolítani a férgeket egy gyermekben
  6. Diaelrendezés alkalmazása - Office-támogatás
  7. Megengedett ételek giardiasis esetén

A diaminta testreszabásához végezze el az alábbi műveletek egyikét: Ha el szeretné távolítani az alapértelmezett diaminta mellé tartozó beépített diákat, kattintson a jobb gombbal az egyes elrendezésekre, amelyeket nem szeretne használni, majd kattintson az minta elrendezése törléseparancsra.

Ha el szeretne távolítani egy nemkívánatos alapértelmezett helyőrzőt, kattintson a helyőrzőt tartalmazó dia-elrendezésre a dia miniatűrök ablaktábláján, kattintson a helyőrző szegélyére a bemutató ablakban, majd nyomja le a DELETE billentyűt.

Szöveges helyőrző enterobiosis trichocephalosis a miniatűrök ablaktábláján kattintson a minta elrendezése tartalmazó elrendezésre, majd hajtsa végre az alábbi műveleteket: Kattintson a Diaminta lap Minta elrendezése csoportjában a Helyőrző beszúrása gombra, majd válassza a Szöveg lehetőséget.

minta elrendezése

Kattintson egy helyre a diamintán, majd húzással rajzolja meg a helyőrzőt. Tipp:   Helyőrző átméretezéséhez húzza a szegélyének egyik sarkát.

Hasznos volt az információ?

Írjon be egy leíró szöveget, amely arra kéri, hogy a sablon felhasználói konkrét információkat adjanak meg. Ha olyan minta elrendezése típusú helyőrzőket szeretne hozzáadni, amelyek tartalmakat, például képeket, ClipArt-elemeket, SmartArt-ábrákat, diagramokat, filmeket, hangokat és táblázatokat minta elrendezése, a Diaminta lap Minta elrendezése csoportjában kattintson a hozzáadni kívánt helyőrző típusra.

Ha téma például szín, formázás, effektusok és elrendezések alkalmazásához szeretné alkalmazni a bemutatót, a Diaminta lap téma szerkesztése csoportjában kattintson a témákelemre, majd válasszon egy témát.

minta elrendezése

A háttér módosításához kattintson a Diaminta lap háttér csoportjában a háttérszínekmenügombra, majd válasszon egy hátteret. Ha a bemutató összes dia tájolását meg szeretné állítani, a Diaminta lap Oldalbeállítás csoportjában kattintson a dia tájolásagombra, majd kattintson az álló vagy a fekvőelemre.

Köszönjük a visszajelzését!

Ha a bemutatóban lévő összes dia alján lévő láblécben szeretné megjeleníteni a szöveget, tegye az alábbiakat: Kattintson a Beszúrás lap Szöveg csoportjában az Élőfej és élőláb gombra. Az Élőfej és élőláb párbeszédpanel dia lapján jelölje be az élőláb jelölőnégyzetet, majd írja be a diák alján megjeleníteni kívánt szöveget.

Ha az élőláb tartalmát minden dián meg szeretné jeleníteni, kattintson a mindegyikregombra.

férgekből, lúgos termékekből ahol a pinworms élnek

Lehet, hogy érdekel