Kinzott fergek, Belföld: „Férgek, migráns tetvek” – így posztolgat egy rendőr Röszkén - eletaszivekben.hu

kinzott fergek

anyagok paraziták pinworms kutatás

Twitter Messenger Ahogy a háborúk, úgy a különböző kínzások is a történelmünk részét képezik. Egyesek bosszúból, mások vallatás céljából használták, sőt egyes információk szerint használják még a mai napig is.

  • 9 brutális kínzóeszköz, amelyeket az ember valaha kitalálhatott! - 18+ | Híeletaszivekben.hu
  • A 8 legdurvább kínzási módszer a világon (18+)

Az emberek mindig is kreatívok voltak, ha fájdalom okozásról vagy megszégyenítésről volt szó, így mostani cikkünben a három legbrutálisabb kinzott fergek módszert gyűjtöttük össze, amelyektől még a vér kinzott fergek megfagy bennünk. Íme: A kád: Napjainkban hagyományos kádba, míg régebben egy dézsába ültették a kínzásra ítélt embert. A kádba annyi víz kerül, ami derékig ellepi a benne ülő ember testét. Ezután a felsőtestére mézet és tejet öntenek.

egy gyógymód az összes féreg ellen szorbensek a test férgekkel történő tisztításához

Pár nap múlva, miután vizelettel és széklettel is megtelt a víz, megjelennek a legyek és a férgek, amelyek a lehető leglassabban falják fel az embert. Istenkáromlók a szájukba, házasságtörő nők a vaginájukba, míg a homoszexuális férfiak általában az ánuszukba kapták a kínok körtéjét.

Ez azonban nemcsak a regényben, hanem a valóságban is megtörtént.

Bőrférgesség - csak egyszerűen

A patkányokat egy fémvödörbe zártak, amelyeket az áldozat hasára kötöttek. Mivel a vödör alsó részét felmelegítették a patkányok ösztönösen menekülési útvonalat kerestek maguknak. Így átrágták magukat a megkínzott testén.

nézni a parazita tanítást

Lehet, hogy érdekel