Keresztmetszet keresztmetszete. Mechanika | Sulinet Tudásbázis

MECHANIKA II. Szilárdságtan | Digitális Tankönyvtár

A vezetékek melegedésre való ellenőrzése A vezetékek feszültségesésre való méretezésénél kiszámított, illetve kiválasztott szabványos vezető keresztmetszetet melegedésre mindig ellenőrizni kell.

hogyan zabálhat egy gyermeket egy év alatt Ascaris tabletta gyermekek számára

A melegedére történô ellenőrzésnél azonban mindig a teljes látszólagos áramot kell figyelembe venni. A gyakorlatban a vezetékek melegedésre való méretezése nem számítással, hanem terhelési táblázatokkal történik.

Gyorslinkek

A táblázatban a vezetékek terhelhetôsége három: A, B és C terhelési csoportban van megadva. Az alapterhelés 25 °C környezeti hômérsékleten értendô, egymás mellett legfeljebb három vezeték van és 10 mm-es környezetben védőcső, vezetékcsatorna, kábel, kábelszerű vezeték nincs.

les parasites de l estomac

A terhelési csoportok: A csoport: egyszerű vezeték, vakolat alatti védôcsőbe húzva; 5 dbegyszerû vezeték, szabadon szerelt védőcsőben, vezetékcsatornában; 9 db egyszerű vezeték kötegelve szerelt állapotban.

B csoport: vakolatba fektetett vagy falra ragasztott vezeték, 5 keresztmetszet keresztmetszete egyszerű vezeték, szabadon szerelt védőcsőben, vezetékcsatornában, ha 10 mm távolságra több védőcső vagy csatorna halad párhuzamosan.

átadják a parazitákat

C csoport: egyszerű vezeték szabadon szerelve. A terhelési táblázatból megnézzük, hogy a szóban forgó vezeték keresztmetszete mekkora árammal terhelhető.

cdc a parazitákról a férgek gyermekektől történő megelőzése, ha

Ha nem felel meg, akkor azt a hozzá legközelebb álló, nagyobb szabványos keresztmetszetű vezetőt kell választani, amely melegedés szempontjából is megfelelő. Ezt az ellenôrzést minden esetben el kell keresztmetszet keresztmetszete.

a keresztirányú test keresztmetszete

Lehet, hogy érdekel