A szív ébredése

Drunvalo Melchizedek megjegyzése

Az Egyesült Államokban, és más bal agyféltekés országokban, először a bal agyféltekés tanulmányokat folytatjuk érzelmi gyógyítás nélkül, mivel ezek az országok nehezen értik meg a női ösvényt. Sok esetben egyszerűen elutasítják ezt az egyszerű ösvényt. Ezért mutatjuk be először a férfi ösvényt (hogy magunkra vonjuk a figyelmet). Azonban most, hogy ránk figyeltek, és elkezditek tanulmányozni ezt az ösvényt, szükségesnek tartom elmondani, hogy most, de legalábbis valamikor az úton, kezdjétek el tanulmányozni a női utat.


„Az érzelmi gyógyulás nélkülözhetetlen", ha igazán el akarod érni a megvilágosodást ebben a világban. NINCS kerülőút. Ha egyszer elkezded felfedezni a magasabb szintû valóságokat, te magad fogod megállítani önmagad fejlődését egy bizonyos ponton túl, egészen addig, amíg az érzelmi gyógyulás meg nem történt. Sajnálom, de ennek ez a módja. Nem végezhetsz sikeresen Merkaba vagy más egyéb meditációs technikát sikerrel addig, amíg az érzelem-tested nincs egyensúlyban.
Azt javaslom, hogy bízz önmagadban, és add meg a lehetőségét annak, hogy valaki belépjen az életedbe és segítségedre legyen az érzelmi kiegyensúlyozatlanságod megoldásában (még akkor is, ha nem vagy ezek tudatában). Majdnem mindig kívülről jövő segítségre van szükség. Gyakran nem látjuk saját problémáinkat, így az emberi megtapasztalásnak ez az egyik olyan területe, ahol a külső segítség szinte az egyetlen módszer.


Az egyén csak akkor tud sikeresen működni a Merkaban keresztül, ha érzelmi egészsége viszonylag egyensúlyban van.


Drunvalo Melchizedek

Bezár