Féreg kijárat

féreg kijárat

Matolcsy Györgyben közgazdásznak kezdetektől fogva, majd később állami vezetőnek féreg kijárat pont olyan ütődöttnek és alkalmatlannak tartottam, mint amilyennek sokszorosan mutatja magát. Kedves Magyar Nemzeti Bank!

egyedüli protozoán élősködők gyógyszerei

Tájékoztatom Önöket, hogy picit sem csalódtam Féreg kijárat Györgyben, ugyanis közgazdásznak kezdetektől fogva, majd trichocephalosis gyermekeknél állami vezetőnek is pont olyan ütődöttnek és alkalmatlannak tartottam, mint amilyennek sokszorosan mutatja magát. Bizonyságul szolgáljon az a tény, hogy most az általa elnökölt MNB képes kiadni egy olyan közleményt, amely bennfentesként magyarázkodik egy tőle elvileg szigorúan független intézmény, jelesül a kormány korábbi dolgaiban.

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy Matolcsy György ugyanaz a személy, aki a kabinetfőnöke által jól dokumentáltan még miniszterként államtitkokat szolgáltatott ki egy nagy nemzetközi pénzügyi társaságnak, illetve aki most jegybanki elnökként először az egekbe féreg kijárat, majd órák múlva hazugsággal vádolja ugyanazt a kollégáját.

mi lehet a férgek a fogakban szalagféreg, ahol a stressz

A Földön nincs még egy olyan hely, ahol egy ekkora szerencsétlenkedés után akár a jegybanki elnök, vagy kabinetfőnöke öt percnél tovább a helyén maradhatna!

Legjobb javaslatom Matolcsy úr számára ez: Irány a kijárat!

a paraziták meghatározása és példák

Lehet, hogy érdekel