Fergek prezi, Állásajánlatok

Waddington, Miriam: Crazy Time

A projekt megvalósításának időtartama intézményünkben: A programpár két fő elemre épült: 12 tanórán kívüli fejlesztő foglakozásra képekamelyeken a tanulók élményszerű formában ismerkedhettek meg a természettudományok különböző területeinek vizsgálati módszereivel.

fergek prezi

Ezeken a foglalkozásokon fokozatosan építettük fel és készítettük elő a Tisza-tó édesvízi életközösségének megismerését, megalapozva ezzel az intenzív alkalmakat.

Intenzív alkalmak  fergek prezi két napos fergek prezi kirándulás keretében fedeztük fel a Tisza-tó élővilágát. A Tisza —tavi Ökocentrumban képek és a Tiszavirág ártéri sétaúton képek tett látogatásunk alkalmával a természetben is megtapasztalhattuk mindazt, amelyről az iskolában a fejlesztő foglalkozásokon előzetes ismereteket gyűjtöttünk.

fergek prezi

Lazításként sor került tiszai csónakázásra képekGPS helykereső gyalogtúrára képek és játékos vetélkedőre képek is. A programpár zárásaként a részt vevő tanulók szüleit várjuk egy közös bemutatóra képek.

fergek prezi

Ezen a diákok önállóan, különböző technikákkal  - PowerPoint, tabló, Prezi -  készített élménybeszámolókkal foglalják össze a pályázati projekt állomásait, témáit. Debreceni Tehetséggondozó Diákkonferencia intézményi előválogatójára A zsűri hosszas tanakodás fergek prezi a következő 5 bemutatót juttatta tovább az előzsűriző fordulóba:.

ureaplasma parvum kezelés

Lehet, hogy érdekel