Feregnyulvany daganat.

Vastagbél, vakbél daganat

Hirdetés Mit jelentenek a BNO kódok a leleten?

pinworms érési időszak

A BNO kódok a diagnózis nemzetközileg egységes rendszere. Annak érdekében fejlesztették ki, hogy a különböző intézményekben, sőt országokban egyformán határozzák meg a különböző betegségeket.

  • Vakbélgyulladás, féregnyúlvány gyulladása - Budai Egészségközpont
  • A belfergesseg tunetei
  • Vastagbél, vakbél daganat | Rákgyógyítás

A vastagbélrákos betegek találkozhatnak az elsődleges, primer daganat pontos megjelölésével, valamint lehetséges az esetleges áttétek kódjának feltüntetése is a leleten. A bélrendszer daganatának BNO-kódjai az alábbiak: C Vakbél coecum rosszindulatú daganata C Féregnyúlvány rosszindulatú daganata C Colon ascendens azaz a vastagbél felszálló ága, a jobb oldalon rosszindulatú daganata C Flexura hepatica jobb oldalon, a májnál lévő bélhajlat rosszindulatú daganata C Colon feregnyulvany daganat haránt vastagbélszakasz a has felső részén rosszindulatú daganata C Flexura lienalis a lépnél lévő bélhajlat a has bal oldalán rosszindulatú daganata C Colon descendens a vastagbél leszálló ága, szintén bal oldalon rosszindulatú daganata C Colon feregnyulvany daganat bal oldalon, a vastagbél alsó kanyarulata rosszindulatú daganata C A feregnyulvany daganat átfedő elváltozása, rosszindulatú daganata C Vastagbél rosszindulatú daganata, k.

feregnyulvany daganat

Karnofsky index írja le a beteg általános állapotát, erőnlétét. A 0-tól ig terjedő skálán a as érték jelöli, ha a beteg teljesen tünetmentes, nél már csak részben önellátó, de gyakori orvosi ellátást és jelentős segítséget igényel, től pedig már a haldoklást jelöli.

elmeszabályozó paraziták

Lehet, hogy érdekel