Fereggel almodni, Álomfejtés - Zágon Judit Weblapja

Betűrendben: fenyõfa, férc, féreg, ÁLMOSKÖNYV On-Line

Olyan épületszint, amin csak szegély vagy szabályos útvonal mentén lehet közlekedni, különben lezuhansz: türelmetlenség; kicsit rugalmasabb gondolkodással, a veszélyek megfelelõ átgondolásával a kockázat csökkenthetõ.

felnőtt férgek megelőzésére szolgáló gyógyszeres tünetek Az Ascaris fertőzhető keresztül

Puha födém amin élvezettel járkálsz: szereted a rizikót. Fodrász, aki a frizurádat csinálja: nem tudod jól megkülönböztetni a szeretetet az érdeklõdést és a szerelmet; illetve a szerelmet és a testiséget.

férgek gyógyszere felnőtteknél parazita tisztító diéta

Kiesõ fog: fájdalmas veszteség. Ha más szájából fogak hullanak a kezedbe: nem fereggel almodni viszonozni olyan érzelmeket, amelyeknek az elõnyeit igencsak élvezed. Fogasra akasztott holmi: kibújsz a hétköznapok szürkeségébõl, legalább is egy rövid idõre.

Fogaskerekû vasút felfelé: számító szerelem; lefelé: elvesztett önuralom. Mûfog; mûfogsor: hivatkozol olyan összeköttetésekre, amelyek nem léteznek.

fereggel almodni

Szereted, ha félnek tõled, így leleplezed gyávaságodat. Válófélben levõk álmában: kifosztottságérzés. Egyedülállók álmában: olyan helyzetbe kényszerítenek, amit nem kívánsz, partneredet túlon túl is rámenõsnek tartod.

fereggel almodni

Lehet, hogy érdekel